Hoofdinhoud

Voorwaarden Bestelgerust shop van Kustomaid

De overeenkomst komt tot stand op het moment dat de bestelling wordt geplaatst. De bestelling kan binnen 12 uur worden geannuleerd; daarna niet meer.

De handschoenen en goggles kunnen binnen 30 dagen na verzending worden geretourneerd, zonder reden. Om van dit recht gebruik te kunnen maken, moet binnen deze termijn een e-mail worden gezonden naar info@kustomaid.nl. Verzendkosten komen voor rekening van de klant, tenzij er andere afspraken worden gemaakt. Producten kunnen op afspraken ook in de winkel geretourneerd worden. Na ontvangst van het product door ons en na vaststelling dat het product niet gebruikt en/of beschadigd is, wordt het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen geretourneerd op de rekening waarmee betaald is. De bamboe stokken kunnen niet geretourneerd, nu deze op bestelling voor een specifieke klant worden gemaakt (custommade).

Indien er fouten zitten in de producten dan dienen deze binnen 48 uur na ontvangst schriftelijk gemeld te worden (info@kustomaid.nl) onder verval van recht. Als de klacht gegrond is, dan bieden wij in overleg herstel, vervanging of terugbetaling aan. Schade als gevolg van gebruik van de producten c.q. slijtage komt nooit voor vergoeding in aanmerking. De kans is zeer groot dat de producten slijten door gebruik. De skistokken en handschoenen zijn gemaakt van natuurlijke materialen, welke materialen kunnen scheuren en breken. Geleverde producten zijn niet altijd exact gelijk aan de foto wegens het gebruik van natuurlijke materialen (leer, bamboe) en de mogelijke behandeling met bijenwas.

Persoonsgegevens worden enkel verwerkt door ons om de order uit te kunnen voeren. Wij werken binnen de regels van de AVG. Deze webshop wordt beheerd door Digifactory. Wij zijn nimmer aansprakelijk voor schade die het gevolg is wegens het gebruik van c.q. defecten aan c.q. hacks van deze website.

Levering/retour beleid Bestelgerust shop van Kustomaid

Wij leveren binnen 5 werkdagen na ontvangst van de bestelling. Dit is geen fatale termijn. Als het later wordt, dan sturen wij een e-mail hierover. Inden het later wordt dan 14 dagen na bestelling, dan heeft de klant het recht de bestelling kosteloos te annuleren. Retourneren kan voor wat betreft de handschoenen en goggles binnen de kaders van de Wet Koop op Afstand. Zie de Algemene Voorwaarden. De bamboe skistokken kunnen niet geretourneerd worden.
Kustomaid — KvK: 61104450 — Kerkwijk 49, 5258 KA Berlicum — 0646909743bart@kustomaid.nl